VICTOR PONTA, facut PRAF la Antena 3 dupa ce si-a recunoscut infrangerea: Cum dle Ponta, dvs ati pierdut si nu stiti cu cat?

Presedintele PSD, Victor Ponta, a facut o declaratie scurta, in jurul orei 23.05, in care a recunoscut ca candidatul ACL Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale, declaratie care a starnit panica in studioul Antena 3, ai carei moderatori au ramas inmarmuriti de spusele premierului. La cateva momente, Mihai Gadea si-a pus colegii sa-l sune pe premier si sa afle de unde are informatia ca a pierdut alegerile.

“Vreau sa le multumesc tuturor romanilor care au venit la vot, sa spun ca poporul are intotdeauna dreptate, l-am sunat pe domnul Iohannis, l-am felicitat pentru pentru victorie. Imi doresc un singur lucru: sa intelegem ca avem o tara democratica, asa cum eu accept rezultatele”, a spus Victor Ponta, apoi a plecat.

In tot acest timp, in studioul Antena 3 moderatorii reuniti in studio au ramas uluiti ca Victor Ponta a recunoscut intr-o declaratie publica faptul ca a fost invins.

“Ii rog pe colegii mei sa contacteze stafful tehnic sa dea mai multe informatii, de mai multe cuvinte, la finalul unei zile ca cea de astazi. Ii rog pe colegii mei sa stabilim aceasta legatura, sa aflam ce s-a intamplat si de unde au aceste rezultate. Daca Victor Ponta isi anunta infrangerea, trebuie sa stim si noi de ce si-a recunoscut infrangerea”.

Victor Ponta ar intentiona sa-si prezinte demisia maine la Palatul Cotroceni, a declarat Adrian Ursu.

“Noi chiar ne-am luptat cu Basescu de 10 ani, politicienii astia au fost si-n Guvernul Basescu, s-au mai si incurscrit, si-au dat si mana. Calitatea de dezamagire pe care o simt nu poate fi comparata”, a spus Mircea Badea.

VICTOR PONTA, INTERVENTIE TELEFONICA LA ANTENA 3

La cateva momente, Victor Ponta a intrat in legatura telefonica la Antena 3, insa discutia care a urmat nu a fost tocmai in tiparul ultimelor luni.

Victor Ponta:”Le multumesc pentru modul in care i-a informat pe oameni. Acum, poporul are dreptate. Pot face atat de multe lucruri bune din functia pe care o am. Am numaratoarea paralela si nu se punea problema sa le contestam. L-am felicitat pe dnul Iohannis, viata trebuie sa mearga mai deaparte. Domnul Dragnea are detaliile. Dnul Iohannis a fost votat in cea mai mare participare din 90 incoace”, a spus Ponta, care nu a stiut sa spuna cu ce procent a pierdut alegerile prezidentiale.

“Cum dle Ponta, dvs ati pierdut si nu stiti cu cat?”, a intrebat Radu Tudor. Sunteti sigur ca ati pierdut alegerile?”. “Da. Am numarat”, a spus Ponta.

“Imi pare rau ca nu am reusit. O sa vad de maine ce greseli am facut. Eu nu ma dau batut”, a spus Ponta intrebat ce le transmite alegatorilor.

Intrebat daca va demisiona, informatie vehiculata in presa, Victor Ponta a raspuns: “Nu, nu este adevarat, eu nu am ajuns prim-ministru de capul meu singur, ci sprijinit de oameni si forte politice. Daca la un moment dat acele forte politice imi vor cere, voi face ipasul inapoi. Nu cred ca e nevoie de asa ceva. Resping categoric ca-mi dau demisia atata timp cat nimeni din colegii nu mi-au cerut acest lucru”, a spus Ponta.

“Va ganditi la un document de coabitare cu Klaus Iohannis?”, l-a intrebat Radu Tudor. Ponta a spus: “Nu, nu”. Är trebui sa va ganditi”, i-a sugerat moderatorul.