BORCEA a fost EXTERNAT din spital si reincarcerat la Poarta Alba

Omul de afaceri CRISTIAN BORCEA a fost externat, luni seara, de la Spitalul Clinic Judetean de Urgente (SCJU) Constanta si reincarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, deoarce starea sa de sanatate s-a imbunatatit.

Potrivit reprezentantilor SCJU, in urma investigatiilor si a tratamentului de specialitate acordat, BORCEA fiind diagnosticat cu angina pectorala, medicii au stabilit ca acesta poate fi externat, informeaza Agerpres.

Citeste si: SA VEZI SI SA NU CREZI! BECALI SI BORCEA SUNT BIBLIOTECARII PUSCARIEI!

Duminica, CRISTIAN BORCEA a ajuns la spitalul judetean si a fost internat la Sectia Cardiologie pentru a i se efectua investigatii amanuntite dupa ce, sambata seara, a fost transportat de la Penitenciarul Poarta Alba la Unitatea de Primiri Urgente a aceluiasi spital pentru ca a acuzat dureri in zona pieptului, dupa cateva ore fiind dus la penitenciar.

CRISTIAN BORCEA a fost transferat in luna mai de la Penitenciarul Slobozia la Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce a castigat in instanta dreptul de a i se schimba regimul de detentie de la inchis la semideschis.

Citeste si: CRISTI BORCEA A FOST OPERAT DE URGENTA! POATE SUFERI ORICAND UN INFARCT

El a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor din fotbal, alaturi de alte sapte persoane.

BORCEA sufera de afectiuni cardiace, in urma cu circa doi ani el fiind operat pe cord.

Sursa foto: realitatea.net