Cristi BORCEA si Adelina PESTRITU, amanti? Dezvaluiri scandaloase!

Rafale peste rafale in show-biz legate de Cristi Borcea! Dupa ce s-a aflat ca fostul dinamovist ar fi avut o relatie cu Valentina Pelinel, Cutia Pandorei s-a deschis din nou si, iata, astazi presa tabloida titreaza cu litere de-o schioapa ca Adelina PESTRITU ar fi noua femeie din viata lui BORCEA. 

Potrivit zvonurilor, Adelina Pestritu ar fi fost amanta lui BORCEA. Asta in timp ce o alta stire a aparut in presa zilele trecute, potrivit careia BORCEA s-a iubit si s-ar mai iubi cu Valentina PELINEL. Zvonurile au ajuns pana intr-acolo incat Valentina PELINEL si Cristi Boureanu ar fi la un pas de divort, la fel si Cristi BORCEA si Alina.

Insa astfel de zvonuri apar des in show-biz, iar niciunul dintre cele doua cupluri nu au dat de inteles ca nu s-ar mai intelege. Numai ca, in cercurile mondene ale Capitalei au inceput discutiile despre legatura dintre Adelina PESTRITU si Cristi BORCEA de care pare sa fie “vinovat” chiar fostul iubit al Adelinei, Sorin Boiangiu, care era si unul dintre cei mai buni prieteni ai afaceristului.

Vezi aici detalii despre relatia dintre Cristi Borcea si Valentina Pelinel. VIDEO

Sorin Boiangiu si Adelina PESTRITU au trait o frumoasa poveste de dragoste dupa ce bruneta a divortat de Varciu. Relatia lor parea sa se indrepte cu pasi repezi spre altar dar, la finele lui 2010 au decis sa o ia pe cai separate, desi promisesera sa fie nasi la cununia unor amici, scrie spynews.ro.

Relatia Adelinei cu Borcea ar fi debutat undeva la inceputul lui 2012, dupa nunta afaceristului cu Alina si s-a fi incheiat anul trecut in vara, mai scrie sursa citata.

Foto: Spy News, Libertatea