Cristi Borcea si Valentina Pelinel, amanti si peste cap de casatoriti! VIDEO. Decizie INCREDIBILA luata de fostul actionar de la Dinamo!

Cristi Borcea este implicat intr-un nou scandal, la scurt timp dupa ce presa tabloida a vorbit despre un copil ilegitim pe care il are cu o fosta iubita de profesie avocat, care l-a dat in judecata pe fostul dinamovist pentru a-i recunoaste copilul. Ultimul scandal vizeaza tot o poveste de iubire, ceva mai actuala si cu un personaj extrem de cunoscut si pe deasupra si cu verigheta pe deget. De parca el n-ar avea! Numai ca, de aceasta data vestea BOMBA este ca Borcea ar fi decis sa divorteze de Alina, potrivit Wowbiz.

Potrivit Prima TV, Cristi Borcea si Valentina Pelinel ar fi impreuna de mai multi ani, iar peste toate ar fi si vecini la Miami, unde sotia lui Cristian Boureanu are o casa chiar langa locuinta fostului actionar de la Dinamo.

Dupa ce presa a publicat zvonul ca Valentina Pelinel si Cristi Borcea ar fi amanti, desi ambii sunt casatoriti, a aparut si reactia lui Cristi Boureanu si mai apoi a Valentinei Pelinel. De precizat insa ca Valentina este plecata la New York in aceasta perioada.

Surse din anturajul celor doi au confirmat informatia ca Pelinel si Borcea s-au iubit, pentru jurnalul monden de la Prima TV. Acestia sustin ca Borcea si Pelinel au o relatie amoroasa de mai multi ani de care stie pana si Mihaela, fosta sotie a actionarului dinamovist, dar si actuala sotie, Alina.

Citeste si: Cristi BORCEA, veste BOMBA! O fosta iubita de profesie avocat l-a chemat in judecata pentru a-i recunoaste copilul 

Daca ar fi sa dam crezare zvonurilor, Cristi Borcea ar fi gata sa divorteze de Alina cu care s-a casatorit in urma cu doi ani pentru a ramane cu Valentina. Inainte de a se casatori cu aceasta, Borcea a fost cu Valentina Pelinel timp de 7 luni. Dupa nunta s-au despartit si atunci modelul si Boureanu s-au inteles mai bine.

Pana la ora difuzarii acestei stiri, niciunul dintre cuplurile mentionate nu au confirmat sau infirmat cele de mai sus.

Dupa zvonul aparut in presa tabloida, a aparut reactia lui Cristi Boureanu, sotul fotomodelului Valentina Pelinel. O reactie foarte critica.

“Cei care au spus acest lucru sunt jegosi si mincinosi! E o stire jegoasa care s-a mai dat si nu am ce comenta. Valentina este plecata la New York, iar cand o sa ne despartim, dam un comunicat pe facebook. Asa cum am spus intotdeauna, inainte sa divortam, ca sa evitam situatii din acestea, cum am avut de doua ori pe an tot timpul, voi anunta!”, a declarat aseara politicianul, in exclusivitate pentru Wowbiz.

Astazi, Valentina Pelinel a reactionat in premiera, postand un buchetel de ghiocei pe contul ei de Facebook, in dreptul lor scriind “Un pic mai aproape de primavara”, semn ca nu e foarte afectata de scandalul izbucnit recent.

Foto: Agentia de presa mondena, Realitatea TV


Original Video – More videos at TinyPic