Boris Johnson, premierul Marii Britanii, se pregătește de nuntă. Cine este aleasa

Boris Johnson, prim-ministrul Marii Britanii, se va căsători cu partenera sa, Carrie Symonds, invitațiile fiind deja trimise. Fericitul eveniment va avea loc în data de 30 iulie a anului viitor, scrie The Sun.

Boris Johnson (56 ani) și Carrie Symonds (33 de ani) s-au logodit în 2019, însă au fost nevoiţi să amâne data căsătoriei din cauza pandemiei de coronavirus. Deocamdată nu este cunoscută locația care va găzdui ceremonia, sursa citată avansând două variante: proprietatea prim-ministrului din Buckinghamshire sau în parcul safari Port Lympne din Kent, unde lucrează Symonds.

Boris Johnson şi Carrie Symonds sunt primul cuplu necăsătorit care trăieşte în Downing Street, acolo unde s-au mutat în iulie 2019. Premierul britanic a cerut-o în căsătorie pe Symonds, acum doi ani, în timpul unei vacanţe în Caraibe. Cei doi locuiesc momentan într-un apartament cu patru camere din Downing Street 11, şi nu în reşedinţa oficială cu două camere din Downing Street 10.

Logodna lor şi sarcina lui Symonds au fost anunţate în februarie 2020. Boris Johnson, care a mai fost căsătorit de două ori, a finalizat în aceeaşi lună divorţul de Marina Wheeler, cu care are doi fii şi două fiice. Fiul lui Johnson cu Symonds, Wilfred, s-a născut în luna aprilie 2020.

Sursa foto: BBC