Borussia a dat tunul pe Emirates: 2-1 cu Arsenal. Vezi toate rezultele inregistrate in aceasta seara de Liga Campionilor. GALERIE FOTO

A fost o seara fara surprize de proportii in grupele Champions League. Succesul Borussiei Dortmund in deplasarea de la Arsenal ar putea surprinde. Daca ne amintim, insa, ca germanii sunt finalisti ai ultimei editii UCL rezultatul pare firesc.

Tunarii lui Wenger s-au dovedit mai putin experimentati decat gasca nebuna a lui Klop. A fost 2-1 pentru galben-negrii care au punctat prin Mkhitaryan(16) si Lewandowski(82). Pentru gazde reusise egalarea Giroud in minutul 41.

In Franta, Marseille s-a inclinat in fata italienilor de la Napoli , 1-2, si sunt ca si eliminati din competitie. Grupa F e complicata: Borussia, Arsenal si Napoli au toate cate 6 puncte dupa 3 partide. Marseille  e pe ultimul loc in grupa fara niciun punct.

Cel mai asteptat meci al serii s-a jucat pe San Siro, acolo unde Milanul a facut 1-1 cu Barcelona. Robinho a dechis scorul pentru “diavoli” in minutul 9. Messi nu a fost de acord cu rezultatul si a stabilit scorul final inainte de pauza(min 23).

In celalalt meci al grupei H s-au intalnit Celtic si Ajax, echipele cotate cu sanse mici la calificare in optimile Ligii. Au iesit invingatori, scotienii cu 2-1.

In clasamentul grupei, Barca e lidera cu 7 puncte din 3 meciuri, urmata de Milan cu 5 puncte. Pe pozitia a treia se afla Celtic cu o zestre de 3 puncte, in timp ce Ajax e cenusareasa cu doar un punct.

In grupa G s-au consemnat rezultatele: Porto – Zenit 0-1 si Austria Viena – Atletico Madrid 0-3. Spaniolii conduc cu autoritate in clasament: au strans maximum de puncte din 3 partide.

 Si in grupa Stelei situatia s-a clarificat oarecum. Chelsea si Schalke sunt favorite la primele doua pozitii dupa partidele din aceasta seara: Steaua- Basel 1-1 si Schalke 04- Chelsea 0-3.

Chelsea si Schalke conduc grupa, fiecare cu cate 6 puncte. Londonezii au castigat si in Germania la scor: a fost 3-0, dupa reusitele lui Torres, Cahill si Hazard. Pe locul 3 se situeaza Basel cu 4 puncte, in timp ce Steaua e pe ultimul loc in clasament cu un singur punct.

Sursa foto: uefa.com