Botezatu, in spital! Designerul ar fi grav bolnav, Bianca Dragusanu vrea sa-l viziteze

BOTEZATU, IN SPITAL! Catalin Botezatu ar fi grav bolnav, sustine presa de scandal, potrivit careia designerul se afla internat intr-un spital din Turcia. In timp ce unii avanseaza ipoteza ca Botezatu ar suferi de o boala incurabila, in conditiile in care in ultima perioada a acuzat o stare accentuata de oboseala, altii spun ca acesta de fapt vrea sa faca reclama clinicii in care se afla internat.

In tot acest timp, Bianca Dragusanu s-a declarat ingrijorata de situatia in care se afla BOTEZATU si a declarat ca este pregatita sa se urce in avion si sa-i fie alaturi fostului ei iubit. De precizat ca BOTEZATU a mai ajuns la spital in Turcia, in 2012, dupa ce a suferit un preinfarct la filmarile emisiunii “Next Top Model”.

BOTEZATU a postat recent un mesaj pe Facebook prin care a anuntat ca trece prin momente dificile, apoi s-a internat la o clinica privata din Turcia, unde urmeaza sa i se faca analize amanuntite care sa ateste daca exista probleme serioase privind functionarea corecta a inimii sau, mai nou, o posibila tumora la creier.

Citeste si: Costumele pilotilor de la Tarom, create de Catalin Botezatu

“In cele mai grele momente (ACUM) ale vietii mele am fost SINGUR, desi tot timpul sunt inconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA. Am devenit acel ceva la care oamenii apeleaza cand au nevoie de orice! Ma las cu voia mea, folosit, prostit prefacandu-ma ca nu vad!!! Traiesc incercand sa cred ca toti oamenii sunt frumosi, sensibili, loiali ADEVARATI. De fapt totul e o minciuna, o prefacatorie ieftina, o iluzie in care unii vor sa creada ca traiesc confortabil! Sunt dezorientat, dezamagit si poate putin suparat pe mine ca nu reusesc sa ma desprind, sa renunt la tot si toate; as vrea sa fiu egoist, sa nu mai pot iubi, sa fiu rece, distant, insensibil- sa nu ma afecteze nimic si nimeni!!! Sunt atat de trist si totusi stiu ca nimeni nu ma crede…”, a scris Bote pe contul sau de socializare.