Botosani: A facut sex pana a ajuns la cutit!

O femeie de 40 de ani a ajuns la spital cu dureri abdominale. Motivul: a incercat sa faca sex cu sotul ei in pozitii mai dificile.  Medicii de la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Mavromati s-au confruntat cu un caz mai putin obisnuit.

Le-au trebuit cateva ore sa afle motivul pentru care o botosaneanca s-a prezentat la spital si a cerut ajutorul, potrivit stiri.botosani.ro.

Pacienta s-a prezentat la spital dupa miezul noptii cu dureri foarte mari in zona abdominala si la rinichi. A fost supusa mai multor analize si investigatii, dar nu a reiesit ca ar avea o problema medicala. Femeia a fost consultata de doua ori si de un medic chirurg. Desi a fost intrebata de mai multe ori de unde crede ca ar proveni durerea, a oferit doar raspunsuri vagi. Dupa cateva ore de investigatii, chirurgul a decis sa intre in sala de operatii cu pacienta. Credea ca femeia ar avea o tumora ascunsa, care nu putea fi observata la o examinare ecografica. In cele din urma, de teama operatiei, femeia a recunoscut, rusinata, care este motivul pentru care a cerut ajutor.

 „A spus ca in acea seara facuse dragoste cu sotul ei, care la un moment dat a dorit sa incerce o pozitie mai dificila, iar in acel moment a simtit durerea puternica. A facut probabil o intindere musculara. Toata noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferintei ei. Dupa ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise niste calmante specifice si cu recomandarea de repaus, cateva zile, desigur”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Sursa foto: realitatea