BOTOSANI: ACCIDENT cu patru RANITI GRAV, dupa CIOCNIREA dintre un microbuz si un autoturism

Patru PERSOANE au fost GRAV RANITE in urma unui accident rutier produs, sambata dimineata, la iesirea din localitatea Oraseni Deal din judetul Botosani. ACCIDENTUL a avut loc la intersectia dintre drumul judetean Botosani-Vorona si drumul judetean Cristesti-Curtesti, ca urmare a NEACORDARII de PRIORITATE.

Din primele informatii, soferul unui autoturism Opel Astra, inmatriculat in Hunedoara, care circula dinspre Cristesti spre Curtesti, nu ar fi acordat prioritate unui microbuz care circula dinspre Botosani spre Vorona, cele doua autovehicule intrand in coliziune. In urma impactului, doua persoane din autoturism, un barbat de pe scaunul din dreapta fata si o femeie de pe bancheta din spate, au ramas incarcerate, avand nevoie de interventia lucratorilor Inspectoratului pentru Situatii de urgenta pentru a fi scoase.

CITESTE SI: UN ALT POLITIST DIN COLOANA OFICIALA A LUI GABRIEL OPREA A FOST RANIT INTR-UN ACCIDENT

Barbatul si femeia, dar si soferii autoturismului si microbuzului au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani. In microbuz nu se afla niciun pasager. In aceeasi intersectie, alte doua persoane, sot si sotie, au murit in urma cu aproape sase luni, in urma unui accident similar.

Sursa foto: botosaneanul