BOTOSANI: ACCIDENT RUTIER soldat cu un MORT si trei RANITI

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, intr-un accident de circulatie produs miercuri dimineata pe drumul judetean care leaga municipiul Botosani de comuna Vorona.

Un autoturism Dacia Solenza a cazut in albia paraului Dresleuca, dupa ce soferul acesteia, un barbat in varsta de 59 de ani, a intrat neregulamentar in depasirea unui camion. Pentru a evita impactul cu un alt autoturism care circula din sens opus, barbatul a virat brusc stanga, insa a pierdut controlul volanului, masina rasturnandu-se pe cupola.

CITESTE SI: ACCIDENT GRAV pe DN1: Trei persoane au fost RANITE dupa ce un autovehicul a intrat pe CONTRASENS

“Conducatorul autoturismului Dacia Solenza s-a angajat neregulamentar in depasirea unui autocamion si pentru a evita impactul frontal cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, paraseste partea carosabila, dupa care impacteaza malul de pamant al unui parau”, a afirmat seful Serviciului Politiei Rutiere, comisarul-sef Mihai Ghiorghi.

In urma accidentului, soferul si un barbat de pe scaunul din dreapta fata au ramas incarcerati, avand nevoie de echipajul de descarcerare pentru a fi scosi. De asemenea, doua femei, sotiile celor doi, care se aflau pe bancheta din spate, au fost scoase de martorii accidentului si lucratorii Serviciului Judetean de Ambulanta.

CITESTE SI:  ACCIDENT TRAGIC in Bacau: DOI TINERI au murit ARSI DE VII dupa ce s-au izbit cu masina de un cap de pod 

Soferul a murit la scurt timp, iar celalalt barbat se afla in coma.