Botoșani. Băiat de 15 ani în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un coleg!

Un băiat în vârstă de 15 ani a fost înjunghiat de un coleg de liceu, în vârstă de 17 ani, aparent fără niciun motiv. Fapta s-a petrecut ziua în amiaza mare, pe o stradă din orașul botoșănean Săveni. Victima se află, în stare gravă, internată la Spitalul de Pediatrie din Botoșani, scrie monitorulbt.ro.

Agresorul l-a atacat pe băiatul de 15 ani și după ce l-a înjurat,  a scos un cuțit și l-a înjunghiat de 5 ori în zona bazinului și a hemitoracelui.  „Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând cinci plăgi înjunghiate la nivelul hemitoracelui şi bazinului. Urmează să fie investigat şi explorat pentru a se stabili dacă au fost atinse organe vitale. Starea lui este gravă”, a precizat un asistent din cadrul Centrului de Primiri Urgenţe, conform sursei citate.

Agresorul a fost reținut la scurt timp de polițiști și nu a opus niciun fel de rezistență în momentul arestării. El este coleg cu adolescentul pe care l-a atacat. Oamenii legii au găsit asupra sa cuțitul cu care și-a înjunghiat victima. Acum, se urmărește evoluția stării de sănătate a victimei, pentru a se stabili la ce fapte penale va fi încadrat atacatorul. „Tânărul de 17 ani este elev la acelaşi liceu cu victima şi se află în custodia poliţiei. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene Botoşani.

Sursa foto: realitatea