BOTOSANI: DOI TINERI au fost INJUNGHIATI in plina STRADA

Doi tineri din localitatea Corni, judetul Botosani, au fost injunghiati pe strada, joi noaptea, de catre un barbat cu care s-au certat intr-un bar, agresorul fugind dupa atac. Victimele au ajuns la spital, iar atacatorul a fost prins de politisti la scurt timp, informeaza News.ro.

Cei doi tineri de 23 si 25 de ani au consumat bauturi alcoolice intr-un bar, iar la un moment dat s-au certat cu un barbat, potrivit reprezentantilor Politiei Botosani. Cand tinerii au parasit localul, cel cu care au avut conflictul i-a urmarit, pe drum atacandu-i cu un cutit. “Doi tineri ar fi avut un conflict spontan pe fondul consumului de alcool cu un al treilea in timp ce se aflau in incinta unui bar. Ulterior, dupa ce au parasit localul, cel cu care avusesera conflictul i-a ajuns din urma si le-a provocat mai multe plagi taiate folosindu-se de un briceag”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani.

Agresorul a fugit dupa atac, dar politistii, care au fost anuntati de incident si au deschis o ancheta, l-au prins pe acesta la scurt timp. Barbatul are 43 de ani. Deocamdata, niciuna dintre victime nu a depus plangere, agresorul fiind cercetat in libertate pentru lovire. Cei doi raniti au fost transportati la spital, iar unul dintre ei a fost operat, reprezentantii Politiei Botosani precizand ca amandoi sunt in stare buna.

Sursa foto: realitatea