BOX: VIOREL SIMION a castigat titlul WBF la CATEGORIA PANA. Victorie si pentru CRISTIAN CIOCAN in gala de la GALATI.

Boxerul roman VIOREL SIMION a castigat TITLUL MONDIAL WBF la CATEGORIA PANA, vineri seara, in gala profesionista Kombat Fest, gazduita de PATINOARUL DIN GALATI, in timp ce greul CRISTIAN CIOCAN s-a impus la puncte, relateaza Agerpres.

VIOREL SIMION (33 ani) s-a impus prin KO tehnic in repriza a treia in fata ungurului DAVID KIS (20 ani), dupa ce isi trimisese adversarul la podea de doua ori inca din repriza a doua. Simion a ajuns la 19 victorii la profesionisti (9 KO) si o infrangere, in timp ce Kis are un palmares cu 10 victorii (1 KO), 19 infrangeri (13 KO) si doua egaluri.

In main event, CRISTIAN CIOCAN l-a invins pe SHERMAN WILLIAMS (Bahamas), la puncte, decizie primita in unanimitate, intr-un meci desfasurat pe durata a zece reprize, la categoria grea.

CITESTE SI: LUCIAN BUTE L-A INVINS PE ANDREA DI LUISA PRIN KO TEHNIC. BUTE: AM LIPSIT MULT, DAR SUNT INAPOI LA TREABA

Ciocan (27 ani), la primul meci dupa ce a fost intrecut prin KO tehnic de britanicul Tyson Fury in februarie, a dominat meciul cu un adversar mult mai in varsta (Williams implineste 43 de ani pe 1 septembrie), dar care l-a pus in dificultate in unele momente. ”HAMMER” a obtinut a 18-a sa victorie din cariera profesionista (10 KO), in care a suferit patru esecuri (3 KO). Williams are 37 de victorii (20 KO), 15 esecuri (1 KO) si 2 egaluri.

Si romanii AMANSIO PARASCHIV (la debut), SORIN TANASIE si CEZAR JURATONI au obtinut victorii in gala de vineri seara.

Sursa foto: etleboro