Boxerul român Florian Munteanu va juca în Creed 2! Foto în articol

Boxerul româno-german Florian Munteanu va fi adversarul din ring al lui Michael B. Jordan în “Creed 2”. În sequel-ul filmului din 2015 se reia acțiunea din seria “Rocky” cu o nouă generație.

Steven Caple este cel care va regiza pelicula, la filmările care ar urma să înceapă în martie la Philadelphia, relatează The Hollywood Reporter. Florian Munteanu va juca rolul fiului lui Ivan Drago, boxerul sovietic nemilos din “Rocky IV”, care a fost realizat în anii ’80 într-un moment de tensiune în relațiile ruso-americane din timpul Războiului Rece.

În “Creed”, Sylvester Stallone joacă rolul boxerului Rocky Balboa, care este mentorul lui Adonis Johnson (Jordan), fiul fostului sau rival din ring Apollo Creed. Dolph Lundgren a jucat rolul lui Drago în filmul din 1985 și va relua rolul în “Creed 2”. Sylvester Stallone și Tessa Thompson, care au jucat în “Creed”, vor reveni și ei în sequel.

Filmul se va realiza într-un ritm accelerat, în condițiile în care MGM a anunțat că va fi lansat în cinematografe la 21 noiembrie, notează The Hollywood Reporter.

Sursă traducere: agerpres.ro