BPN al PNL va decide, luni, soarta senatorului Sorin Rosca Stanescu

Biroul Politic National (BPN) al PNL va hotara, luni, soarta senatorului Sorin Rosca Stanescu. Presedintele liberal Crin Antonescu a cerut excluderea acestuia din partid dupa ce SRS l-a acuzat, in baza unor documente false, pe presedintele Traian Basescu de spalare de bani.

Crin Antonescu a declarat sambata, la alegerile Organizatiei Teritoriale Sector 3, ca la sedinta de luni a BPN senatorul Sorin Rosca Stanescu va avea dreptul sa-si spuna punctul de vedere.

“Daca nu se intampla ca, sa zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spalarea Banilor sa revina asupra anuntului pe care l-au facut si sa spuna ‘am gresit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice’, daca nu se intampla asta, propunerea mea (n.n. de excludere) ramane cea pe care v-am spus-o”, a afirmat presedintele PNL.

“Nu e vorba de imagine, si eu si in general in PNL putem sa ne asumam pierderi temporare de imagine, dar pentru un lucru in care credem, pentru un lucru despre care credem ca e corect, aici nu e vorba de imagine, ci este vorba de un lucru profund incorect si asa ceva nu putem accepta”, a incheiat Antonescu.

Sursa foto: realitatea.net