BPN al PNL validează candidații la alegerile locale

Noaptea trecută, liderii PNL și USR-PLUS au reușit să finalizeze într-un sfârșit lista comună de candidați pentru primăriile de sector din Capitală. La finalul discuțiilor dintre cele două părți candidații alianței PNL-USR-PLUS la alegerile locale din 27 septembrie sunt următorii:

Sectorul 1 – Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 – Radu Mihai (USR)

Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL)

Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS)

Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL)

Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL).

În aceeași ordine de idei, Biroul Permanent Naţional al PNL s-a reunit, sâmbătă, de la ora 09.00 pentru a valida proprii candidați la alegerile locale. „BPN al PNL validează candidaţii la preşedintele Consiliului Judeţean şi la primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Practic, sâmbătă luăm decizia legată de toţi candidaţii”, preciza, luni, Ludovic Orban.

În data de 16 iulie, BPN al PNL a validat candidaţii la funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ şi de preşedinte al Consiliului Judeţean, cu excepţia judeţelor Brăila, Giurgiu, Bihor şi a candidaţilor la sectoarele Capitalei.

Pentru funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ au fost validaţi: la Piteşti – Sorin Apostoliceanu, la Braşov – George Scripcaru, la Galaţi – Bogdan Rodeanu (USR PLUS), la Vaslui – Tudor Polak.

Candidaţi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean au fost validaţi: la Argeş – Emanuel Soare, la Bistriţa-Năsăud – Stelian Dolha, la Covasna – Olimpiu Floroian, la Galaţi – George Stânga, la Gorj – Iulian Popescu, la Harghita – Sebastian Buzilă, la Maramureş – Ionel Bogdan, la Mehedinţi – Cristinel Pavel, la Neamţ – Mugur Cozmanciuc, la Satu Mare – Adrian Cozma, la Vaslui – Marius Arcăleanu, la Vâlcea – Cristian Buican.

Sursa foto: digi 24