BPN al PSD s-a reunit, din nou, in absenta lui PONTA. GABRIEL OPREA este prezent la discutii

Biroul Permanent National (BPN) al PSD s-a reunit luni, intr-o sedinta condusa tot de catre liderul interimar ROVANA PLUMB. De la intrunirea liderilor social democrati absenteaza presedintele PSD, premierul VICTOR PONTA care se afla in Turcia unde efectueaza recuperarea dupa operatia suferita in urma cu aproximativ trei saptamani la genunchi.

Liderul UNPR, premierul interimar GABRIEL OPREA, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National (BPN) al PSD, ca si in urma cu o saptamana, spunand, la sosire, ca liderul PSD, premierul VICTOR PONTA, este asteptat “din zi in zi” sa revina in tara.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU despre posibila DEMISIE a premierului VICTOR PONTA 

Liderul PSD, premierul VICTOR PONTA, a fost internat in 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai tarziu a fost operat la genunchiul stang. Miercuri, surse oficiale au declarat ca Ponta intentioneaza sa participe, in 11 iulie, la deschiderea punctului de frontiera Nadlac (Romania)-Csanadpalot (Ungaria), dar prezenta sa la eveniment este conditionata de acordul medicilor care il vor examina din nou saptamana aceasta.

Sursa foto: realitatea.net