BPN PSD. DRAGNEA: NU AM IN MINTE SA II CER PREMIERULUI VREO REMANIERE. UPDATE

UPDATE 11.30 Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a negat la sosirea la sediul PSD, ca se vor face REMANIERI LA NIVELUL GUVERNULUI, adaugand ca el nu are de gand sa ii ceara lui VICTOR PONTA o remaniere. Acesta a mai precizat la randul sau, ca ILIE SARBU a ajutat partidul foarte mult si i-a transmis lui MIHAI FIFOR, noul lider al senatorilor, sa aiba grija sa mentina grupul unit. Premierul este la randul sau prezent la sedinta.

”Vreau sa va anunt, asa cum ati vazut si la televizor, ieri au avut loc alegeri la Senat, a fost ales lider de grup domnul Mihai Fifor, caruia ii urez succes si, prin asta, ii spun ca este si sustinut de conducerea partidului. Vreau sa va rog, domnule Fifor, ca, asa cum domnul ILIE SARBU A TINUT GRUPUL DE LA SENAT UNIT, sa faceti acelasi lucru. Ilie Sarbu a ajutat foarte mult partidul si in functiile publice pe care le-a ocupat a ajutat aceasta tara. Vreau sa anunt inca o data ca va avea toata sustinerea mea pentru urmatoarele decizii personale de a candida pentru o functie sau alta, respectiv vicepresedinte la Autoritatea de Audit din cadrul Curtii de Conturi. Este un om cu experienta si PSD nu isi poate permite ca oameni cu experienta sa nu fie folositi. Este important, de asemenea, ca ce am vorbit aseara la grupul de la Senat, sa aveti o relatie stransa cu colegii deputati. De asemenea, trebuie sa onoram si noi, la acelasi nivel, atitudinea colegilor de la UNPR, comportamentul colegilor de la UNPR este exemplar, s-a vazut in toata activitatea din Parlament. Relatiile dintre noi trebuie sa fie la fel de stranse ca pana acum. Vreau sa mai spun ceva, cu speranta ca putem inchide unele speculatii”. 

Pe de alta parte, Dragnea a declarat ca REMANIERILE SUNT SARCINA PREMIERULUI, iar el nu are de gand sa ai ceara demiterea unor ministri:

”Nu am in minte sa ii cer premierului vreo remaniere. Categoric, nu. Remanierea este decizia premierului. Din cate stiu, nu are in minte asa ceva, nici eu, nici domnul Oprea. Sunt SPECULATII DE PRESA. Ce am cerut este ca, periodic, ministrii sa faca anumite INFORMARI DESPRE ACTIVITATEA DIN GUVERN.”, a explicat Liviu Dragnea.

CITESTE SI: DRAGNEA: PONTA a fost primul premier care a propus MASURI FISCALE ce genereaza CRESTERE ECONOMICA

UPDATE 11.25 EUGEN TEODOROVICI a precizat ca este normal sa se faca o EVALUARE A MINISTRILOR, dar a evitat sa dea un raspuns cu privire la o REMANIERE a sa: 

”E foarte bine sa se faca evaluare la ministri, e foarte bine normal. Nu-mi evaluez eu activitatea, mi-o evalueaza cei care m-au mi-au dat mie incredere aici”, spus Teodorovici la sosirea la sedinta PSD.

UPDATE 11.20 ROVANA PLUMB: BPN AL PSD DECIDE IN PRIVINTA UNEI EVALUARI A ACTIVITATII MINISTRILOR

STIRE INITIALA

Liderii din conducerea PSD se reunesc astazi, la ora 11.00, in sedinta Biroului Politic National (BPN), dupa ce luni, in cadrul reuniunii senatorilor, MIHAI FIFOR a fost ales lider de grup al senatorilor PSD. 

Astazi va fi luata iar in discutie COMUNICAREA DINTRE MINISTRI SI PARTID, si cel mai probabil, si posibila inlatuare a ministrului sustinut puternic de Ponta.

Ministrul Finantelor, EUGEN TEODOROVICI, a anuntat, duminica, inaintea sedintei senatorilor PSD, ca liderii partidului vor face luni, in cadrul Biroului Politic National (BPN), o evaluare a comunicarii din cadrul PSD, dar si a comunicarii dintre ministri si conducerea partidului.

CITESTE SI: EUGEN TEODOROVICI, DESPRE O POSIBILA REMANIERE A SA: SUNT DOAR ZVONURI

“Maine (luni – n.r.), la BPN, discutam vizavi de chestiuni de comunicare, intre partid, intre Guvern, intrebii membrii Guvernului si partid, pentru a comunica mai bine”, a spus Teodorovici.

Sursa foto: Realitatea