BRAD GILBERT: ARBITRAJUL finalei de la Roland Garros a fost o RUSINE! SARAPOVA a fost ajutata

BRAD GILBERT l-a ATACAT pe arbitrul KADER NOUNI pentru faptul ca i-a permis MARIEI SARAPOVA sa TRAGA de TIMP intre puncte (in finala de la ROLAND GARROS, castigata in fata SIMONEI HALEP). “E ridicol sa nu dai avertisment pentru intarzierile SARAPOVEI. Am sentimentul ca MARIA putea sa stea si 35 de secunde intre puncte intre primul serviciu si al doilea”, a declarat BRAD GILBERT, citat de GAZETA SPORTURILOR.

“Cartonas galben si un mare avertisment pentru arbitru. E ridicol sa nu dai  AVERTISMENT pentru INTARZIERILE SARAPOVEI. Am sentimentul ca Maria putea sa stea si 35 de secunde intre puncte intre primul serviciu si al doilea si arbitrul nu va face nimic, atat de enervant”, a declarat BRAD GILBERT, citat de gsp.ro.

Citeste si: REACTIILE din presa internationala dupa finala pierduta de SIMONA HALEP la Roland Garros 

BRAD GILBERT este unul din numele mari ale tenisului mondial, acesta pregatindu-l timp de opt ani pe Andre Agassi (a castigat sase turnee de Grand Slam). I-a mai antrenat pe Andy Roddick (a cucerit US Openul) si pentru putin timp si pe Andy Murray.
Primul avertisment al arbitrului francez KADER NOUNI impotriva MARIEI SARAPOVA a venit de-abia dupa doua ore de joc. 
“Trebuie sa le admiri pe SARAPOVA si pe SIMONA HALEP. Rusine insa pentru arbitrajul slab al lui KADER NOUNI” – Mike Dickson, de la Daily Mail.

Citeste si: TENNIS MAGAZINE: La cum a evoluat, HALEP ar fi invins majoritatea sportivelor 

“Cat de lunga este aceasta pauza de vestiar? SARAPOVA a ignorat regulile de timp tot meciul. Din pacate, KADER NOUNI un arbitru foarte slab” – Barry Flatman, de la Sunday Times.

“Acesta e stilul ei, nu vreau sa spun nimic, e normal, asa face mereu. Uneori m-am simtit un pic anxioasa, dar n-a fost rau. OK per total”, a declarat SIMONA HALEP.

Sursa foto: SPORT.RO