Brad Pitt, cel mai sincer interviu despre dependența de alcool și singurătate

Brad Pitt a vorbit foarte sincer, intr-un interviu acordat The New York Times despre una dintre cele mai dificile etape din viata sa. Actorul de 55 de ani a fost intrebat despre acea perioada cand filma Ad Astra, filmul care a avut premiera zilele acestea la Festivalul de Film de la Venetia: “Aveam probleme de familie”, a spus Brad, facand referire la divortul de Angelina Jolie. “Sa o lasam asa”.

Vorbind despre singuratate, Brad a marturisit: “Cu totii experimentam durerea, suferinta, pierderea. Ne petrecem cel mai mult timp incercand sa le ascundem, dar sunt acolo, sunt in tine. Asa ca deschizi acele cutii la un moment dat”.

Brad Pitt a povestit si despre lupta cu consumul de alcool  “Am dus lucurile prea departe, asa ca am renuntat la privilegiile mele legate de alcool”.

Intalnirile de la AA au fost cele care l-au ajutat foarte mult: “Ai in jurul tau toti acesti oameni deschisi si onesti, asa cum nu ai mai vazut pana acum. Era un spatiu sigur, unde nu te simteai judecat sau poate doar putin. Este eliberator sa-ti poti expui acele parti urate ale tale”. Actorul a recunoscut ca alcoolul nu a fost singurul viciu din trecut. El a povestit si despre perioada din anii 90 cand folosea marijuana pentru a face fata celebritatii.

Sursa foto: billboard