Brad Pitt și Leonardo di Caprio reuniți, în premieră, sub comanda lui Tarantino. Schimbare de look pentru cei doi

Brad Pitt și DiCaprio vor juca împreună pentru prima dată în cel mai nou film în regia lui Quentin Tarantino, “Once Upon a Time în Hollywood”. Acțiunea peliculei are loc în Los Angeles, în anul 1969, atunci când au avut loc îngrozitoarele crime ale familiei Manson, potrivit IndieWire.

După săptămâni întregi de zvonuri despre distribuția și acțiunea filmului, DiCaprio a publicat prima poză de la filmările pentru “Once Upon a Time în Hollywood”, în care apare alături de Pitt. Amândoi sunt îmbrăcați în haine emblematice pentru moda din anii ‘60.

Fanii nu au ezitat să-și arate surprinderea privind schimbarea de look. Mulți dintre ei au comentat pe rețelele de socializare și despre cât de mult a slăbit DiCaprio, ce are o înfățișare complet diferită față de cea din ultimele lui filme.

 

DiCaprio îl va interpreta pe Rick Dalton, un actor de televiziune ce nu mai are succes și care încearcă să recapete gloria trecutului, ajutat de Cliff Booth (Pitt), dublura lui din seriale. Din fericire pentru cei doi, Booth e vecin cu o actrița cunoscută, Sharon Tate.

Chiar dacă acesta va fi primul film în care joacă Pitt și DiCaprio împreună, cei doi au mai colaborat cu Tarantino pentru proiecte separate. Pitt a jucat în “Inglourious Basterds” și DiCaprio în “Django Unchained”.

Citește și: CHARLIE HUNNAM ESTE UNUL DINTRE CEI MAI DORIȚI BĂRBAȚI! DAR IATĂ CUM ARATĂ IUBITA SA! FOTO ÎN ARTICOL

“Once Upon a Time în Hollywood” va fi cel de-al nouălea film regizat de Tarantino. Din distribuție mai fac parte Al Pacino (care îl va interpreta pe agentul lui Dalton, Margot Robbie (Sharon Tate), Michael Madsen, Dakota Fanning, James Mardsen și Damien Lewis. Premiera filmului va avea loc pe dată de 9 august 2019, la fix 50 de ani de la ziua în care Sharon Tate și 4 oaspeți au fost omorâți în casa ei de către cultul violent condus de Manson.

Sursă traducere: digi-film.ro