Bragadiru. O tânără de 30 de ani a fost ucisă cu bestialitate! Asasinul a fost prins! Cine este acesta

Bărbatul care susţine că a găsit tânăra de 30 de ani moartă în casa sa din Bragadiru a devenit principalul suspect al anchetatorilor. Femeia a fost ucisă cu sânge rece cu nouă lovituri de cuţit, iar din casă lipsesc bani şi cheile maşinii, cu toate că autoturismul este parcat în continuare în faţa blocului, informează Antena 3.

Update: Ionuţ Petrescu, bărbatul bănuit că a ucis, cu aproximativ 30 de lovituri de cuțit, o femeie în vârstă de 30 de ani, Manuela Emilia Mustăţea,în localitatea Bragadiru, a fost prins, vineri seară, în staţiunea Mamaia de către poliţiştii din Ilfov și Constanţa.

Bărbatul bănuit de săvârşirea crimei din Bragadiru a fost prins în staţiunea Mamaia de către poliţiştii din Ilfov, Constanţa, sprijiniți de Departamentul Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului general al Poliției Române, informează mediafax.ro.

Surse judiciare au precizat că autorul are 26 de ani, este din București și și-a recunoscut fapta, mărturisind că a plecat în Mamaia imediat după comiterea crimei. A fost prins pe stradă, când mergea pe trotuar.

Potrivit surselor citate, atacatorul ar fi o persoană apropiată prietenului victimei, cel care a descoperit trupul neînsuflețit al femeii. Agresorul ar fi înjunghiat victima de aproximativ 30 de ori, pentru a-i lua mașina și banii.

O tânără de 30 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din localitatea Bragadiru, după ce ar fi fost înjunghiată de 30 de ori.

Știre inițială

O femeie a fost înjunghiată în comuna Bragadiru din județul Ilfov cu 9 lovituri de cuțit. Cadavrul a fost găsit de un tânăr în vârstă de 24 de ani, care plimba câinele femeii de 30 de ani ce zăcea în apartamentul ei. Pentru că este singura persoană care a avut contact în ultimele momente de viață cu aceasta, având în vedere că îi plimba câinele în lesă, acum a devenit principalul suspect.

Bărbatul de 24 de ani le-a spus anchetatorilor că a găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge, iar pe urmă a fost audiat de polițiști pentru a stabili toți pașii pentru elucidarea misterului morții femeii. Declarațiile pe care tânărul le-a oferit criminaliștilor au trezit suspiciuni, fapt pentru care acesta a devenit suspectul numărul unu în acest caz.

Ceea ce le-a atras atenția anchetatorilor este bâlbâiala băiatului și informațiile confuze cu privire la ora la care a scos câinele din casă și ora la care l-a dus înapoi, când a descoperit trupul neînsuflețit al femeii. S-a constatat că aceasta a fost lovită de 9 ori cu cuțitul și a decedat în cele din urmă.

Sursa foto: Antena 3