Brăila: Accident foarte grav pe DN 22, soldat cu doi morți și patru răniți

Două persoane au murit și patru au fost rănite joi, după ce un TIR a lovit frontal un microbuz de transport persoane, între localitățile Șutești și Grădiștea, județul Brăila, notează Mediafax.

Accidentul s-a produs pe DN 22 între localitățile Șutești și Grădiștea. “Din primele cercetări se pare că un TIR a intrat pe contrasens și a intrat într-un microbuz cu pasageri. Au rezultat 6 victime dintre care 2 au decedat și 4 au fost rănite”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Microbuzul care a fost lovit de TIR făcea curse regulate în județul Brăila. La locul accidentului s-au deplasat trei ambulanțe de la Serviciul Județean, o autoutilitară SMURD, o echipa de descarcerare și echipaje de Poliție. Traficul auto a fost dat peste cap.

Citește și: SINAIA: AUTOCAR CU TURIŞTI FRANCEZI, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT. O PERSOANĂ A MURIT

“Microbuzul face curse regulate între localitățile Brăila și Mărăloiu. TIR-ul cu numere de Constanța era gol, dar în microbuzul înmatriculat în Brăila se aflau pasageri. Doi dintre aceștia au murit în urma impactului. Alții sunt răniți. La fața locului intervin ambulanțe, echipaje de descarcerare, polițiști. Traficul este blocat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian. Polițiștii aflați la fața locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

Sursă foto: realitatea