Brăila: Doi baschetbaliști americani, înjunghiați pe o terasă din oraș. Unul dintre ei este în stare gravă

Doi baschetbaliști americani, jucători ai clubului Cuza Sport, au fost înjunghiați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul Brăilei. Amândoi au ajuns la spital și au fost operați, unul fiind în stare gravă, transmite Mediafax.

UPDATE: Cei doi baschetbalişti americani înjunghiaţi noaptea trecută la Brăila au fost operaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), iar în prezent sunt cu stare generală echilibrată hemodinamic şi respirator, însă în cazul unuia dintre ei medicii iau în calcul să fie transferat la Bucureşti, dacă situaţia o va impune, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al SJU Brăila, Alina Neacşu.

Știre inițială

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan, declara pentru Mediafax că incidentul s-a produs pe o terasă din centrul municipiului Brăila. 

”În jurul orei 2.00, sportivii se aflau pe o terasă din centrul municipiului Brăila. În urma unui conflict în care au fost implicate mai multe persoane, cei doi americani au fost înjunghiați. Încă se analizează camerele din zonă pentru a stabili cu exactitate numărul și numele celor implicați, nu sunt identificați toți. Cei doi americani de 24 și 25 de ani au fost transportați la spital și s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Laura Dan. 

Directorul Spitalului Județean Brăila, Delia Râșnoveanu, a declarat că cei doi sportivi au fost operați. ”Unul dintre ei este în stare bună, celălalt nu. Au fost aduși pe parcursul nopții la spital”, a spus Delia Râșnoveanu.

Cei doi sportivi de culoare, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, joacă pentru echipa de baschet Cuza Sport, formația care în sezonul trecut a reușit să promoveze în prima divizie de baschet masculin.

Sursa foto: realitatea