BRAILA: REGLARE de CONTURI in STIL MAFIOT in fata STARII CIVILE

O reglare de conturi in stil mafiot a avut loc, miercuri, in Braila, unde un tanar a fost taiat, in fata Starii Civile, cu o sabie de trei atacatori. In fata Starii Civile, atacatorii au spart geamul masinii in care se afla tanarul, l-au scos din autoturism, l-au taiat cu o sabie si apoi au fugit, informeaza Mediafax.

Victima a fost transportata la spital, dar viata nu ii este pusa in pericol, deoarece taieturile sunt superficiale. La fata locului au ajuns politistii si trupele speciale de interventie rapida. “Astazi (miercuri – n.red.) in jurul orei 14.00, politistii au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul ca pe bulevardul Al.I.Cuza a avut loc un conflict intre mai multe persoane, in urma caruia un tanar de 25 de ani din Braila a fost vatamat corporal, prezentand mai multe plagi taiate. Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila pentru acordarea de ingrijiri medicale”, a anuntat purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Laura Dan.

Cei trei atacatori au fost identificati de oamenii legii, iar in acest caz va fi deschis dosar penal. “In urma verificarilor efectuate, politistii i-au identificat pe cei trei barbati, din care doi sunt din Braila si au varste de 35, respectiv 63 de ani, si unul este din Buzau si are 37 de ani. In cauza va fi intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase”, a spus purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Atacatorii sunt cautati de politisti. Dupa ce vor fi prinsi, cei trei vor fi dusi la Politie pentru audieri. Surse locale declara ca in acest caz a fost vorba despre o reglare de conturi.

Sursa foto: realitatea