BRAILA: Un AUTOCAR s-a RASTURNAT. Un adult si DOI COPII au MURIT, 29 de PERSOANE sunt GRAV RANITE. UPDATE

Un AUTOCAR s-a RASTURNAT, miercuri dimineata, pe drumul national 2B care leaga orasele BRAILA si GALATI in zona localitatii BALDOVINESTI, informeaza postul de televiziune B1. Conform primelor informatii, un ADULT si un COPIL au MURIT, alte 20 persoane au fost RANITE dintre cei aproximativ 38 de oameni, majoritatea copii, care se aflau in momentul ACCIDENTULUI in AUTOCAR.

UPDATE 11.35: Conform ultimelor informatii, in urma TRAGEDIEI RUTIIERE petrecuta miercuri dimineata pe raza localitatii brailene BALDVINESTI si-au pierdut viata o FEMEIE si doi COPII, alte 29 de persoane  fiind RANITE si transportate la spitalele din BRAILA si GALATI. Traficul rutier este in continuare blocat pe ambele sensuri de mers.

UPDATE 10.00: AUTOCARUL implicat in acest GRAV ACCIDENT RUTIER apartine unei companii de transport din TURCIA, majoritatea turistilor fiiind din REPUBLICA MOLDOVA si din UCRAINA, acestia revenind dupa o vacanta petrecuta la ISTANBUL. 

RAED ARAFAT a declarat pentru postul de televiziune amintit a conformat aceste prime informatii, secretarul de stat din MAI precizand ca mai multe echipaje SMURD si ambulantei din Braila si Galati sunt prezenti la fata locului. Primele victime au fost deja aduse la Spitalul Judetean din BRAILA. RAED ARAFAT a declarat ca a fost declansata procedura de COD ROSU de INTERVENTIE, dar si faptul ca trei ELICOPTERE ale MAI sunt pregatite sa intervina in cazul in care va fi nevoie ca victimele sa fie transportate de la BRAILA la BUCURESTI.

TRAFICUL intre BRAILA si GALATI este intrerupt pe ambele sensuri de mers.

Vom reveni cu amanunte.