BRAILA: Un POLITIST BEAT a provocat un ACCIDENT RUTIER si a LOVIT doi MARTORI

GABRIEL ION, agent la Biroul de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului BRAILA, a produs un ACCIDENT RUTIER vineri seara, pe o strada din localitate, dupa care a LOVIT doi MARTORI. POLITISTUL se afla sub influenta alcoolului.

Potrivit martorilor, POLITISTUL BEAT conducea cu viteza foarte mare, iar un cauciuc i-ar fi sarit de pe o roata in timpul mersului. Dupa ce a oprit cu greu bolidul, el ar fi incercat sa fuga, lovindu-l pe unul dintre martorii care incercau sa il opreasca. In plus, el ar fi agresat si o femeie care voia sa faca poze la fata locului, scrie publicatia locala Obiectiv Vocea Brailei.

CITESTE SI: DAMBOVITA: POLITIST ARESTAT DUPA CE A AGRESAT SEXUAL O MINORA DE 13 ANI

POLITISTUL BEAT a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar acolo s-a constatat ca avea o alcoolemie de 0,74 la mie. Atat martorul lovit, cat si femeia agresata au ajuns la spital pentru investigatii, iar femeia a spus ca depune plangere penala.

Conducerea IPJ Braila a deschis cercetare preliminara pentru abaterile disciplinare ale AGENTULUI de POLITIE si s-a intocmit DOSAR PENAL pentru refuz de a se supune prelevarii probelor de sange pentru stabilirea alcoolemiei si lovire sau alte violente, a declarat agent sef adjunct Camelia Bucur, de la Biroul de Presa al Politiei BRAILA.

CITESTE SI: SOTIA POLITISTULUI GHEORGHE IONESCU II CERE LUI ABDULLAH ATAS DESPAGUBIRI DE 1 MILION DE EURO

Sursa foto: realitatea