BRAILA: TANARUL IMPUSCAT in PLINA STRADA a MURIT la SPITAL

Un tanar de 28 de ani este in stare grava dupa ce a fost IMPUSCAT in plina strada in Braila. Atacatorul a fugit si este acum cautat de oamenii legii, informeaza postul de televiziune  Digi 24.

UPDATE: Tanarul impuscat vineri pe o strada din municipiul Braila a murit la Spitalul Judetean de Urgenta, unde fusese internat in stare critica, dupa ce asupra sa s-au tras mai multe gloante, iar trei l-au nimerit in abdomen si antebrat, dupa cum a declarat sambata pentru Agerpres directorul medical al spitalului, Alina Neacsu. 

“In ciuda eforturilor medicilor, tanarul nu a putut fi salvat. Prezenta leziuni incompatibile cu viata”, a declarat Alina Neacsu. Autorul asasinatului produs in plina strada nu a fost prins inca, iar, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Braila, Laura Dan, sunt in continuare filtre de politie instalate la toate iesirile din oras. 
 
Politistii banuiesc ca au de-a face cu un atac in stil mafiot, comis de un rival, si au declansat o ancheta ampla, anunta Realitatea Tv. Principalul suspect, care se afla in libertate, este un tanar de 28 de ani, fost prieten din copilarie, dar devenit rival in ultima vreme. Suspectul ar fi amenintat victima ca ii da foc la masina.

STIRE INITIALA

La iesirea din oras s-au facut filtre pentru identificarea autorului. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Braila, Laura Dan, a declarat, pentru News.ro, ca un trecator a sunat la 112 pentru a anunta incidentul.

Sursa foto: realitatea