BRANGELINA este ISTORIE! ANGELINA JOLIE divorteaza de BRAD PITT! Motivele sunt GRAVE

ANGELINA JOLIE a depus actele prin care cere DIVORT de BRAD PITT, a anuntat, marti, avocatul actritei. Robert Offer a spus ca vedeta a luat aceasta decizie luni, precizand ca a facut acest lucru “pentru binele familiei”, informeaza BBC.

Printre motivele pentru care actrita ii cere divortul ar fi faptul ca BRAD PITT a inceput sa consume marijuana din ce in ce mai des, sa bea si sa fie predispus la violenta, scrie site-ul TMZ. In plus, jurnalistii de la site-ul TMZ sustine ca surse apropiate celor doi au dezvaluit ca BRAD PITT ar fi avut o aventura cu actrita MARION COTILLARD, partenera sa din cel mai recent film al actorului, “Allied”. ANGELINA JOLIE a cerut custodia celor sase copii si a solicitat judecatorului sa-i permita lui BRAD PITT sa-i viziteze, potrivit TMZ. Ea nu a cerut pensie alimentara din partea sotului ei. Potrivit unor surse, ANGELINA JOLIE si BRAD PITT s-au casatorit in anul 2014, in cadrul unei ceremonii discrete, organizata la capela Castelului Miraval din satul Correns din sudul Frantei, insa formau un cuplu din anul 2004.

ANGELINA JOLIE si BRAD PITT sunt parintii a sase copii, dintre care trei biologici si trei adoptati, din Asia si Etiopia. Anul trecut, mai multe reviste americane scriau ca ANGELINA JOLIE si BRAD PITT vor divorta, din cauza nemultumirii actorului ca sotia sa, care sufera de anorexie de ani de zile, nu urmeaza niciun tratament impotriva acestei maladii. Ingrijorat de starea sotiei sale, BRAD PITT ar fi dat in acel moment un ultimatum: fie ANGELINA JOLIE devine constienta de boala sa, fie el pleaca cu copiii.

Sursa foto: billboard