Brasov: Accident cu un MORT si un RANIT GRAV pe DN1, langa Predeal

O femeie de 53 de ani A MURIT, iar sotul ei este in stare GRAVA, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, duminica, in jurul orei 14.00, pe DN1, intre localitatile Timisul de Sus si Predeal, in judetul Brasov.

Potrivit comisarului sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al Politiei Judetene Brasov, ACCIDENTUL s-a petrecut la ora 13.50, pe DN1, pe raza localitatii Timisul de Sus, dupa ce o soferita de 53 de ani, care conducea un autoturism dinspre Predeal spre Brasov, a iesit din coloana si a intrat pe contrasens.

Citeste si: UPDATE. ACCIDENT DE AUTOCAR IN BULGARIA: UN ROMAN A MURIT SI ALTI CINCI SUNT IN STARE GRAVA!

Din sens opus venea un TIR care circula regulamentar, in urma impactului violent soferita autoturismului MURIND pe loc, iar pasagerul din masina condusa de ea fiind GRAV RANIT.

“Urmeaza sa stabilim in ce conditii s-a petrecut accidentul si cum a ajuns pe contrasens, daca a adormit la volan sau a incercat sa intre intr-o depasire“, a spus Naghi, citat de Mediafax.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov a intervenit cu un echipaj de descarcerare si doua SMURD.

Citeste si: ACCIDENT FEROVIAR IN BACAU: UN TREN A DERAIAT DUPA CE A LOVIT UN CAMION. O PERSOANA A MURIT SI MAI MULTE AU FOST RANITE

Din nefericire, soferita, in varsta de 53 de ani, A MURIT pe loc in urma impactului, medicii nemaiputand sa-i salveze viata. Pasagerul din autoturism a ramas incarcerat, el suferind multiple traumatisme craniene si toracice si fiind transportat in stare grava la Spitalul Judetean Brasov pentru ingrijiri.

Circulata in zona a fost blocata aproximativ o ora si jumatate si deviata pe rute alternative.