BRASOV: ACCIDENT RUTIER GRAV, SOLDAT CU PATRU MORTI si DOI RANITI

Patru femei au murit si alte doua persoane au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN1/E68 in dreptul localitatii brasovene Beclean.

Intr-unul dintre autoturismele implicate in accident se aflau patru femei, care au fost incarcerate, a precizat pentru Ziare.com capitanul Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov.

CITESTE SI: BISTRITA-NASAUD: ZECE RANITI DUPA CIOCNIREA A DOUA MICROBUZE PE DN 17

Dupa ce le-au scos din masina, pompierii au constatat decesul a trei dintre ele iar pe cealalta au inceput sa o resusciteze, insa fara succes. In cealalta masina se aflau un barbat si o femeie, care au fost raniti. Una dintre victime era constienta iar cealalta avea politraumatisme. Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru transportarea acesteia din urma la spital.

In urma cu o saptaman, pe 17 iunie, un autocar s-a rasturnat tot pe DN1, intre Brasov si Fagaras, in dreptul localitatii Persani, accidentul fiind soldat cu patru morti si 26 de raniti. In autocar se aflau mai multi elevi si tineri care urmau sa participe la un Festival international de Folclor din Arad.

Sursa text: Ziare.com