BRASOV: BARBAT RANIT GRAV dupa ce a fost atacat de un URS

Un barbat aflat pe un traseu montan din judetul Brasov a fost atacat, duminica, de un urs. Barbatul, de 60 de ani, a fost ranit grav. Barbatul se afla pe un traseu montan si culegea ciuperci in momentul in care a fost atacat de urs. El a reusit sa iasa singur din padure si sa sune dupa ajutor, informeaza News.ro.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgenta, iar cand l-au gasit, barbatul pierduse deja foarte mult sange, fiind ranit in zona abdominala si la maini. Purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja, a anuntat ca barbatul, care se afla in zona Bunloc – Dambu Morii, era constient in momentul in care a fost gasit de echipajul SMURD, informeaza Mytex. Apoi a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov.

Zona in care s-a petrecut atacul este aceeasi in care, in urma cu aproximativ trei saptamani, un tanar de 19 ani a fost ranit si el de un urs, aminteste News.ro. Acum, autoritatile incearca sa afle daca este vorba despre acelasi urs. Turistii trebuia sa aiba grija, pentru ca zona in care s-a produs atacul este una turistica, avand trasee marcate si fiind preferata pentru drumetii.

Sursa foto: realitatea