Brașov. Măcel de Paște cu pari și lopeți în plină stradă la Săcele! Video

În aceste zile de Paște scandalurile de o violență extremă s-au înmulțit peste noapte. După incidentele violente de la Hunedoara și București, un episod similar a avut loc, duminică în prima zi de Paște, în localitatea brașoveană Săcele.

Potrivit reprezentanților IPJ Brașov, la Săcele a început un conflict spontan care ulterior s-a transformat într-un scandal monstru în care au fost implicate 18 persoane care au fost identificate și duse la audieri. În urma acestui scandal în care s-au folosit bâte, pari și alte obiecte contondente, șapte persoane au fost rănite iar alte opt  au fost reținute pentru tentativă de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei, precum şi Serviciul de Acţiuni Speciale. Unul dintre polițiști a fost nevoit să tragă focuri de armă, în plan vertical, în încercarea de restabilire a ordinii. Cele opt persoane reţinute în cursul nopţii de duminică spre luni şi, respectiv, luni dimineaţă sunt cercetate penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sursa foto: captură video