Brașov: O femeie cu copilul în brațe a fost spulberată pe trecerea de pietoni

O femeie de 32 de ani și fetița ei de un an au fost spulberate, miercuri, pe trecerea de pietoni, în localitatea Ucea de Sus, județul Brașov. Femeia este în comă, iar copilul va fi dus cu un elicopter SMURD  la cea mai apropiată unitate medicală, informează mediafax.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu, accidentul din comuna Ucea de Sus s-a produs pe fondul neacordării de prioritate pietonilor.

“O femeie de 32 ani, care o ținea în brațe pe fiica să minoră de aproape un an, s-a angajat în traversarea Drumului Județean 104P, în localitatea Ucea de Sus, pe trecerea pentru pietoni, prin spatele unui microbuz de transport persoane, care oprise pentru debarcarea pasagerilor, când a fost surprinsă și accidentată de un autoturism care circula din direcția Ucea – Victoria, condus de o femeie de 47 de ani.

Citește și: DOLJ: ACCIDENT EXTREM DE GRAV, SOLDAT CU TREI MORȚI ȘI DOI RĂNIȚI

În urmă accidentului, atât minora, cât și mama au suferit vătămări grave, fiind transportate la unități medicale în vederea acordării de îngrijiri”, a declarat Gabriela Dinu.

Fetița a fost preluată de un elicopter SMURD și va fi dusă la un spital din Târgu Mureș, iar mama, care este inconștientă, a fost dusă la Spitalul din Brașov cu o ambulanță. În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: adevărul