BRASOV-PETROLUL. Razvan Lucescu spune ca Liga i-a dat OK-ul sa il foloseasca pe PECANHA. LPF neaga!

PETROLUL a cistigat la limita, duminica seara, meciul cu FC Brasov, insa risca sa-l piarda la MASA VERDE din cauza titularizarii portarului PECANHA, suspendat doua etape. Acum s-a iscat o disputa intre Razvan Lucescu, care sustine ca are acceptul LPF si oficialii Ligii, care neaga.

Portarul celor de la PETROLUL a primit cartonas rosu in penultima etapa a sezonului trecut si doua etape de suspendare.

Citeste si: LIGA I: FC BRASOV-PETROLUL 0-1 (0-1) / PLOIESTENII CASTIGA, DAR POT PIERDE CU 3-0 LA MASA VERDE

In aceeasi situatie s-a aflat si Sanmartean, pe care Steaua s-a temut sa-l foloseasca cu Rapid, tocmai pentru a nu risca sa piarda meciul la masa verde. Suspendat doua jocuri pentru eliminarea din finala Cupei, Sanmartean a “stat” in Supercupa si in Cupa Ligii, dar in regulamentul disciplinar competitia care a debutat inaintea acestui sezon nu figureaza pe lista intrecerilor oficiale.

Cei de la PETROLUL au considerat ca portarul lor a terminat suspendarea in Cupa Ligii.

“Folosirea lui PECANHA a fost regulamentara. Cei de la LPF ne-au spus ca PECANHA este bun de joc. Am avut meciul in mina, ar fi fost incredibil sa pierdem cele trei puncte”, a declarat Razvan Lucescu.

Citeste si: FLAMURTARI-PETROLUL 1-3 (1-1) / PLOIESTENII SE CALIFICA FARA EMOTII IN TURUL TREI PRELIMINAR AL EUROPA LEAGUE

Potrivit gsp.ro, LPF neaga discutiile. “Nu s-a trimis nici o hirtie oficiala la Liga. N-a existat o comunicare oficiala intre noi si ploiesteni”, a declarat unul dintre oficiali.

Sursa foto: sptfm.ro