BRASOV: Un AVION s-a PRABUSIT intre PERSANI si SINCA. O persoana a DECEDAT, alta este RANITA GRAV

Un AVION de mici dimensiuni s-a PRABUSIT sambata, la pranz, langa Brasov, intre localitatile Persani si Sinca. O persoana a murit, iar una a supravietuit, informeaza televiziunile de stiri. Din primele informatii, se pare ca avionul a luat foc la impactul cu solul, intr-o zona impadurita, aproape de o cale ferata.

Potrivit prefectului de Brasov, Ciprian Bancila, in avion a fost gasita o persoana carbonizata si una ranita grav. La fata locului se afla deja SMURD-ul si pompierii, a declarat si RAED ARAFAT acesta mentionand ca sunt doua victime: una care a murit si o alta aflata in stare grava, “critica”, careia i se acorda deja ajutor. Acesta va fi dus intr-un spital din Targu-Mures.

CITESTE SI: SIBIU: AVION PRABUSIT, IMEDIAT DUPA DECOLARE, IN ZONA AERODROMULUI CISNADIE

Acesta a mai declarat ca dupa prabusire a izbucnit un INCENDIU, iar pompierii intervin in prezent. La locul accidentului au sosit mai multe ambulante, a declarat si Ciprian Sfreja, purtatoruld e cuvant ISU Brasov. Potrivit acestuia, persoana ranita are arsuri pe o suprafata mare a corpului si mai multe fracturi.

Sursa foto: adevarul