Bravo, ai stil! All Stars! Silvia Oana Popescu a câștigat competiția și premiul în bani

Finala «Bravo, ai stil! All Stars» a fost o adevărată provocare pentru concurente! Silvia Oana Popescu a câștigat marele premiu de 100.000 de lei în finala difuzată în direct sâmbătă, 16 iunie, primind 65,8% dintre voturile telespectatorilor, duelându-se în final cu Iuliana Doroftei, după ce Alina și Marisa au fost eliminate.

Silvia Oana Popescu are 36 de ani și s-a născut în Târgu Jiu. Totodată, ea este prima câștigătoare a reality show-ului, fiind declarată concurenta cu cel mai mult stil în primul sezon din Bravo, ai stil!

Citește și: KAMARA A AJUNS LA SPITAL. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ARTISTUL

De-a lungul timpului, Silvia a reușit să șocheze fanii emisunii prin vestimentațiile ei controversate. Însă a fost foarte apreciată de jurați care i-au oferit note foarte mari pe parcursul edițiilor difuzate la KanalD. În cadrul finalei, concurentele au avut un concept vestimentar pe care au trebuit să-l respecte.

Silvia Oana Popescu a demonstrat faptul că merită să câștige și a avut o vestimentație care i-a convins atât pe jurați, cât și pe telespectatori că ea merită să fie câștigătoarea Bravo, ai stil! All Stars.

Sursa foto: facebook