BRAZII de CRACIUN au preturi cuprinse intre 20 si 3000 de LEI

Sarbatoarea de Craciun nu este completa fara un brad impodobit. In piete si magazine, brazii se vand la preturi intre 20 si 3.000 de lei. Se pot face chiar comenzi online pentru un brad, cu plata in rate. Pe langa aceste oferte, pe site-uri au aparut anunturi prin care diverse persoane isi scot la vanzare chiar bradul crescut in curte, informeaza postul B1 Tv.

Desi ofertele sunt diversificate, bradul este ultimul lasat pe lista de cumparaturi de catre multi romani, din cauza ca este mult prea scump. Impunatori sau de talie mica, in ghiveci sau argintii, brazi pentru toate gusturile se gasesc in piete si magazine in preajma Craciunului.

In piete, brazii costa intre 30 de lei si peste 200 de lei. Totusi, un brad de patru-cinci metri inaltime costa intre 1.200 si 3.000 de lei, in functie de provenienta sau coroana. La unele supermarketuri se vand brazi in ghiveci, la 75 de lei, si molizi in ghiveci, la 45 de lei.

Vanzatorii ofera brazi adusi din tarile nordice, insa cumparatorii asteapta ca preturile sa mai scada. Cei care se indura totusi sa isi rupa din buget pentru un brad, aleg sa cumpere mai degraba, cu 2-3 lei, doar o crenguta”de miros”. Cei care vor totusi un brad, au bugetul pregatit pentru a achizitiona unul, dar nu au timp sa mearga in piete, pot sa apeleze la magazinele online.

Preturile pornesc de la 100 de lei, iar livrarea este gratuita oriunde in tara. Cei care nu dispun de toata suma, pot sa-si cumpere bradutul in rate. Comanda trebuie facuta insa din timp, pentru a nu va trezi cu bradul la usa dupa Craciun.

Sursa foto: jurnalul