BRAZILIA: Un DJ ACTIVIST ANTICORUPTIE a fost IMPUSCAT in timp ce isi sustinea emisiunea

Doi oameni inarmati au patruns in studioul unei STATII RADIO din BRAZILIA si AU IMPUSCAT un prezentator in timpul emisiunii sale de dupa-amiaza. GLEYDSON CARVALHO a platit astfel pentru CAMPANIA ANTICORUPTIE pe care o facea la Radio Liberdade FM in orasul CAMOCIN, din nord-estul Braziliei, relateaza The Telegraph.

Carvalho a fost impuscat DE TREI ORI IN CAP si de DOUA ORI IN PIEPT. A murit in drum spre spital, iar ucigasii au scapat prin intermediul unei motociclete. 

CITESTE SI: SUA: OPT PERSOANE, INCLUSIV CINCI COPII, IMPUSCATE MORTAL INTR-O CASA DIN TEXAS

”Au intrat in sediul radioului si au spus ca vor sa faca un anunt”, a declarat seful politiei locale, Herbert Silva. Acesta a adaugat ca agresorii au fost identificati si vor fi prinsi in curand: ”O sa ii gasim repede, pentru ca nu au apa, nu au bani sau mancare si se afla intr-o regiune foarte calduroasa, cu multe stanci, aproape desertica”.

GLEYDSON CARVALHO era bine cunoscut pentru campaniile sale impotriva CORUPTIEI GUVERNAMENTALE. Potrivit unor prieteni apropiati victimei, acesta primea amenintari chiar si in timp ce isi sustinea emisiunea, dar le-a ignorat.

Sursa foto: the telegraph