BRD BUCHAREST OPEN: Promisiunea SIMONEI HALEP dupa victoria din primul tur

SIMONA HALEP a facut o promisiune fanilor din Romania dupa victoria pe care a obtinut-o in fata lui Indy De Vroome, 6-0, 6-4, in primul tur al turneului BRD BUCHAREST OPEN de la Arenele BNR.

SIMONA HALEP le-a multumit romanilor dupa victoria 6-0, 6-4, in fata lui De Vroome, din primul tur al turneului WTA de la Bucuresti,  si a promis ca nu va lasa accidentarea de la glezna sa o opreasca din drumul spre castigarea trofeului. “A fost un meci dificil pentru ca vin de pe iarba, dar ma bucur foarte mult. A fost o placere sa joc alatur de fanii mei, alaturi de acest public minunat si calduros. Sper sa vina si joi la fel de multa lume. Accidentarea? Sunt ok si o sa merg pana la capat la acest turneu”, a spus Simona Halep la Digi Sport

Citeste si: SIMONA HALEP s-a calificat in turul II al turneului BRD BUCHAREST OPEN

SIMONA HALEP s-a calificat miercuri fara emotii in turul secund al turneului de la Bucuresti, dupa ce a invins-o pe olandeza Indy de Vroome, scor 6-0, 6-4. Jucatoarea din Romania o va intalni in turul doi pe Aleksandra Krunici (Serbia, locul 155 WTA), care a invins-o pe Alexandra Panova in primul tur.