BRD BUCHAREST OPEN: S-au epuizat biletele de miercuri pana duminica

Organizatorii BRD BUCHAREST OPEN au anuntat ca biletele pentru partidele de miercuri pana duminica, zilele in care este posibil sa evolueze SIMONA HALEP, s-au epuizat.

SIMONA HALEP, principala favorita a turneului de la Bucuresti, o va intalni miercuri pe frantuzoiaca Kristina Mladenovic in primul tur de la BRD BUCHAREST OPEN, biletele fiind deja epuizate pentru ultimele cinci zile ale competitiei.

Citeste si: BRD BUCHAREST OPEN: SIMONA HALEP debuteaza impotriva Kristinei Mladenovic 

Gabriela Szabo a fost cea care i-a ales adversara lui HALEP din turul inaugural: Kristina Mladenovic, cea care a invins-o pe SIMONA in luna ianuarie a acestui in primul tur la Paris, scor 7-6 (1), 6-4. “Chiar daca e o jucatoare in fata careia Simona a pierdut la inceputul anului, acum sunt sigura ca va reusi”, a spus ministrul sportului.

Citeste si: SIMONA HALEP va participa la BRD Bucharest OPEN, primul turneu WTA din Romania

Organizatorii au anuntat ca meciul va fi programat miercuri, tocmai pentru a-i da timp Simonei si gleznei sale sa se vindece. “O sa fie foarte greu sa joace in fiecare zi, timp de cinci zile, dar este o jucatoare puternica, luptatoare, care-si doreste sa cucereasca acest trofeu”, a punctat George Cosac, presedintele FRT.

Organizatorii au anuntat ca incepand de pe 9 iulie, ziua in care intra SIMONA HALEP in competitie, pana duminica, cand va avea loc finala, biletele au fost epuizate.