BRD NASTASE TIRIAC TROPHY 2015: COPIL si UNGUR au castigat PROBA de DUBLU

Tenismenii romani MARIUS COPIL  si ADRIAN UNGUR au castigat proba de dublu a turneului BRD NASTASE TIRIAC TROPHY, dotat cu premii totale de 439.405 euro, invingand in finala, cu 3-6, 7-5, 17-15, perechea compusa din americanul Nicholas Monroe si neozeelandezul Artem Sitak, duminica, la Arenele BNR din Capitala.

MARIUS COPIL si ADRIAN UNGUR, care au evoluat la aceasta competitie gratie unui wild-card oferit de organizatori, s-au impus dupa o ora si 42 minute de joc, la capatul unui meci dramatic, decis la super tie-break. COPIL si UNGUR au disputat cu aceasta ocazie prima lor finala in circuitul ATP (simplu sau dublu), fiind recompensati cu un cec in valoare de 24.280 euro si 250 puncte ATP pentru acest succes.

CITESTE SI: Perechea COPIL – UNGUR, in FINALA de DUBLU a turneului BRD NASTASE TIRIAC TROPHY 

MARIUS COPIL (24 ani) si ADRIAN UNGUR (30 ani) s-au calificat in finala acestui turneu in urma victoriei cu 6-4, 3-6, 10-6 inregistrata in penultimul act in fata britanicilor Colin Fleming/Jonathan Marray.

Adversarii lor, Monroe si Sitak, care au in palmares doua titluri ATP la dublu, au beneficiat, in schimb, de retragerea cuplului Simone Bolelli (Italia)/Steve Darcis (Belgia), dupa primul ghem al semifinalei disputate vineri.

Tot duminica este programata la Arenele BNR din Bucuresti si finala de simplu a turneului BRD NASTASE TIRIAC TROPHY, dintre Guillermo Garcia-Lopez (Spania), al cincilea favorit, si cehul Jiri Vesely, cap de serie nr. 7.

Sursa foto: sport.ro