BRD NASTASE TIRIAC TROPHY: GILLES SIMON este principalul FAVORIT al turneului de la Arenele BNR

Francezul GILLES SIMON (numarul 14 ATP) este principalul FAVORIT al turneului de tenis BRD NASTASE TIRIAC TROPHY, editia 2015, care va avea loc in perioada 18-26 aprilie, la Arenele BNR din Bucuresti.

GILLES SIMON este urmat de IVO KARLOVIC (Croatia), GUILLERMO GARCIA-LOPEZ (Spania) si LUKAS ROSOL (Cehia). GILLES SIMON a mai castigat editiile din 2007, 2008 si 2012, iar LUKAS ROSOL a iesit invingator in 2013, cand l-a invins in finala pe GUILLERMO GARCIA-LOPEZ. Marcos Baghdatis si Borna Coric vor veni si ei la Bucuresti.

In proba de dublu, primele doua perechi favorite sunt HORIA TECAU – JEAN-JULIEN ROJER si FLORIN MERGEA – DOMINIC INGLOT.

Citeste si: BRD NASTASE TIRIAC TROPHY: Organizatorii au pus in vanzare BILETELE si ABONAMENTELE pentru turneul de pe Arenele BNR

Invingatorul de la simplu va fi rasplatit cu un nou trofeu realizat de artistul Ioan Nemtoi, trei cercuri in rosu si negru, simbolizand o minge de tenis. La competitie vor fi puse in joc premii in valoare totala de aproape 427.000 de euro.

Citeste si: BRD NASTASE TIRIAC TROPHY: Organizatorii au pus in vanzare BILETELE si ABONAMENTELE pentru turneul de pe Arenele BNR

Pretul biletelor variaza intre 15 si 50 de lei. Organizatorii au anuntat ca intrarea este libera pentru publicul larg in perioada 18-19 aprilie, iar juniorii pana la varsta de 16 ani legitimati la cluburile de tenis, copiii cu varsta prescolara, elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de acces liber, in perioada 20-23 aprilie, in limita a 500 de intrari pe zi.

”Vom aniversa 20 de ani de la prima editie. Au fost vandute toate cele 250 de abonamente in valoare de 140 de lei, in conditiile in care biletele la toate meciurile turneului costa 180 lei. Totodata, au fost deja vandute 60 la suta dintre biletele de la semifinale si finale”, a declarant miercuri organizatorul turneului, Bogdan Enoiu, directorul agentiei McCann-Erickson.

Citeste si: BRD NASTASE TIRIAC TROPHY: GRIGOR DIMITROV castiga turneul de la BUCURESTI

Enoiu a mai anuntat ca MARIUS COPIL va primi unul dintre cele trei “wildcard”-uri care vor fi acordate pentru tabloul de simplu, celelalte doua urmand sa fie comunicate la o alta conferinta de presa.

Bogdan Enoiu a precizat ca pe 25 aprilie este programat meciul demonstrativ de dublu, cand vor intra pe terenul central ILIE NASTASE, Andrei Pavel, Henri Leconte si Mansour Bahrami. El a mai spus ca bugetul total al turneului se ridica la un milion de euro.

Sursa foto: gsp.ro