BRD NASTASE TIRIAC TROPHY: GRIGOR DIMITROV castiga turneul de la BUCURESTI

GRIGOR DIMITROV, numarul 16 ATP, a castigat duminica turneul BRD NASTASE TIRIAC TROPHY, dup ace l-a invins in doua seturi pe cehul LUKAS ROSOL.

FINALA BRD NASTASE TIRIAC TROPHY, turneu disputant pe zgura de la Arenele BNR din BUCURESTI, si-a desemnat duminica castigatorul. Bulgarul GRIGOR DIMITROV, locul 16 in ierarhia mondiala masculina, l-a invins cu 7-6, 6-1, pe cehul LUKAS ROSOL, castigatorul de anul trecut al turneului.

Citeste si: BRD NASTASE TIRIAC TROPHY: GRIGOR DIMITROV s-a calificat in ultimul act dupa abandonul adversarului 

Pentru performanta de la BRD NASTASE TIRIAC TROPHY, GRIGOR DIMITROV a primit 250 de puncte in clasamentul ATP si un premiu in valoare in 77 .315 euro, in timp ce adversarul sau, LUKAS ROSOL, a fost recompensat cu 40.720 de euro si 150 de puncte ATP.

Citeste si: TECAU si ROJER au castigat titlul in proba de dublu la BRD Nastase Tiriac Trophy 

Proba de dublu a BRD NASTASE TIRIAC TROPHY a fost castigata de perechea alcatuita din romanul HORIA TECAU si olandezul JEAN-JULIEN ROJER, principala favorita, care s-a impus in finala disputata la Arenele BNR din Bucuresti, in fata cuplului polonez Mariusz Fyrstenberg – Marcin Matkowski, cap de serie nr. 3, cu scorul de 6-4, 6-4.