BRD NASTASE TIRIAC TROPHY: Organizatorii au pus in vanzare BILETELE si ABONAMENTELE pentru turneul de pe Arenele BNR

Organizatorii turneului de tenis BRD NASTASE TIRIAC TROPHY au anuntat joi ca au fost puse in vanzare BILETELE si ABONAMENTELE pentru editia din acest an a competitiei sportive, care va avea loc la Arenele BNR din Bucuresti.

Editia din 2015 a turneului, care se va desfasura in perioada 18-26 aprilie, va fi una aniversara si va marca 20 de ani de la inceperea acestuia. Potrivit organizatorilor, turneul va reuni nume mari din circuitul profesionist ATP si jucatori romani de top.

Citeste si: BRD NASTASE TIRIAC TROPHY: GRIGOR DIMITROV castiga turneul de la BUCURESTI

Pretul biletelor variaza intre 15 si 50 de lei, in timp ce abonamentul TennisPass are pretul de 140 de lei.

Biletele si abonamentele pot fi cumparate din reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro (sistemul Print At Home disponibil). Biletele sunt disponibile si online, pe site-ul www.eventim.ro.

Citeste si: TECAU si ROJER au castigat titlul in proba de dublu la BRD Nastase Tiriac Trophy

Intrarea va fi libera pentru publicul larg in perioada 18-19 aprilie, iar juniorii pana in varsta de 16 ani legitimati la cluburile de tenis, copiii cu varsta prescolara, elevii, studentii si pensionarii vor beneficia de acces liber si intre 20-23 aprilie, in limita a 500 de intrari pe zi.

Sursa foto: brd-nastase-tiriac-trophy.ro