BREAKING NEWS! Decizia lui BASESCU in scandalul dintre Mircea Badea si motociclisti

Presedintele TRAIAN BASESCU considera ca institutia JANDARMERIEI nu poate fi CREDIBILA, in conditiile in care pe de o parte lasa sa fie batuti jurnalisti si pe de alta parte trimite “o intreaga divizie daca un mascarici de la o televiziune este deranjat de zgomotul motocicletelor”. Seful Statului a cerut DEMISIA sefului Jandarmeriei, Mircea Olaru.

“Este clar ca acolo (n.r. la Jandarmerie) ne aflam in fata unui fenomen de obedienta excesiva fata de orice inseamna PSD, de la un mascarici de la o televiziune pana la manifestatii, lovirea ziaristilor, neasigurarea securitatii manifestatiilor atunci cand este in favoarea puterii sunt elemente care ne arata ca aceasta institutie a cedat si ea este o institutie esentiala in pastrarea ordinii si in asigurarea bunei desfasurari a procesului electoral”, a spus BASESCU in timpul declaratiei de presa sustinute, luni, la Cotroceni.

Citeste si: PROTEST LA LOCUINTA LUI TRAIAN BASESCU, ORGANIZAT DE REALIZATORUL UNEI EMISIUNI DE LA ANTENA 3

El a intrebat ce incredere mai poate prezenta JANDARMERIA “cand lasa sa fie batuti ziaristi de la mass-media care nu sunt favorabile puterii (…) si cand se duc cu o intreaga divizie daca un mascarici de la o televiziune este deranjat de zgomotul motocicletelor”.

“Ce incredere sa mai avem in JANDARMERIE? Si o spune seful statului. Ce incredere sa mai avem in JANDARMERIE cand lasa sa fie batuti ziaristi de la mass-media care nu sunt favorabile puterii sau i se pare puterii a nu-i fi favorabile si cand se duc cu o intreaga divizie daca un mascarici de la o televiziune este deranjat de zgomotul motocicletelor, dar mascariciul fiind un suporter al lui Ponta? Ce incredere putem avea in aceasta institutie? Public, cer DEMISIA sau DEMITEREA imediata a comandantului JANDARMERIEI”, a mai spus BASESCU.

Presedintele a facut referire la o serie de incidente petrecute la sfarsitul lunii august in timpul emisiunii lui Mircea Badea de la Antena 3.

Citeste si: MIRCEA BADEA: VOI IESI IN STRADA, SI II VOI STRIGA LOCATARULUI DE LA COTROCENI: “IESI AFARA, JAVRA ORDINARA!”

Mai multi motociclisti s-au plimbat pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti in timp ce Mircea Badea prezenta emisiunea “In Gura Presei” afara, in fata sediului postului TV. Pentru a evita un eventual conflict, mai multi jandarmi au fost prezenti in apropierea moderatorului.