BREAKING NEWS! Uite numele “CONSPIRATIV” al lui Victor Ponta in perioada 1997-2001

A fost sau nu a fost VICTOR PONTA OFITER ACOPERIT? Este intrebarea aflata pe buzele tuturor in aceasta perioada. In perioada incriminata de Traian Basescu, respectiv intre anii 1997-2001, pe cand activa in procuratura, actualul premier a primit o PORECLA din partea colegilor sai, datorita plecarilor in strainatate dese.

Recent, presedintele Traian Basescu a anuntat ca premierul VICTOR PONTA este OFITERUL ACOPERIT la care a facut referire, precizand ca acesta a activat cu dubla comanda in subordinea SIE in perioada 1997-2001, pe cand era procuror.

Citeste si: MELESCANU: ORICE DECONSPIRARE A UNUI OFITER ACOPERIT DETERMINA O RENALIZARE A TUTUROR CAZURILOR

“VICTOR PONTA trebuie sa recunoasca ca, in perioada 1997-2001 a fost OFITER ACOPERIT al SIE, ceea ce explica si propulsarea lui de la Parchetul de la Judecatoria de sector direct in Parchetul General. Sunt gata sa o demonstrez”, a anuntat Basescu, invitat la Realitatea TV.

Potrivit CV-ului de pe site-ul Guvernului, in perioada 1997-2001 premierul VICTOR PONTA a urmat mai multe cursuri si stagii de pregatire in strainatate, informeaza gandul.info. Astfel, acesta a calatorit in aceasta perioada in SUA, Italia, Grecia si Marea Britanie, iar intr-un CV mai vechi apareau si Franta si Cehia.

Citeste si: CE RISCA BASESCU DUPA DEZVALUIRILE LEGATE DE PONTA

In mediul juridic, pentru ca nu a investigat vreun mare dosar, premierul este considerat un procuror mediocru. In schimb, fostii sai colegi din Parchete isi amintesc ca PONTA era un abonat al conferintelor si plecarilor in strainatate, astfel ca i-au dat PORECLA de “AMBASADORUL”, mai scrie sursa citata.