BREXIT: DAVID CAMERON anunta ca negocierile in cadrul Summitului UE vor continua vineri seara

Negocierile dintre Londra si celelalte 27 de state membre ale Uniunii Europene cu privire la modificarea termenilor apartenentei Marii Britanii la blocul comunitar sunt in continua desfasurare, conform declaratiilor premierului britanic David Cameron, citat de Agerpres.

“Negocierile vor continua in aceasta seara. O sedinta de guvern nu va fi posibila in aceasta seara. Va avea loc daca si cand un acord va fi incheiat”, a scris Cameron pe Twitter. Scopul reuniunii ar fi anuntarea datei referendumului cu privire la apartenenta statului britanic la UE. 

CITESTE SI: BREXIT: MAREA BRITANIE a obtinut sprijinul Parlamentului European in vederea negocierilor

Liderii Uniunii Europene ar urma sa se intalneasca in cadrul unui dineu de lucru, cu scopul unei noi sesiuni de negocieri. 

“Credem ca avem solutii la toate problemele, dar bineinteles vor trebui sa fie acceptabile pentru toata lumea. Nimic nu este convenit pana cand totul nu este convenit”, a declarat o sursa care doreste sa isi pastreze anonimatul.

CITESTE SI: TUSK, despre BREXIT: Riscul de rupere a UE este real, deoarece procesul de negociere este fragil

Aparent, prim-ministrul britanic va avea o serie de intalniri tete-a-tete cu liderii europeni, printre care premierii danez, ceh si olandez.

Sursa foto: telegraph