Brigitte Nastase va fi superba la nunta! Rochia se va potrivi de minune cu accesoriile Swarovski

Brigitte Nastase va fi maine o mireasa minunata! A pregatit totul cu minutiozitate, de la rochia alba din dantela, pana la superbele accesorii Swarovski pe care le-a cumparat de la Viena.

Se anunta o nunta de poveste intre Brigitte si Ilie. Totul a fost ales cu mult gust, astfel incat invitatii sa se simta unic. Mireasa va fi fara doar si poate atractia serii. Brigitte va fi frumoasa, eleganta si bineinteles fericita:

“Mi-am cumparat din Viena materialul rochiei de mireasa. Am facut-o insa, aici. Consider ca in Romania exista foarte multe talente. De fiecare data la evenimentele importante am optat pentru creatorii romani. Am trecut si pe la Swarovski, de acolo mi-am ales diadema. La fel si geanta pe care o voi purta maine(n.r.- sambata la nunta). Mi-am mai luat un breloc Swarovski in forma de inimioara.”, si-a prezentat Brigitte accesoriile de nunta in direct “La Maruta”.

De pregatirile pentru nunta s-a ocupat mai mult Brigitte, Ilie fiind mai mult ocupat cu tenisul in ultima vreme.

“Nu toti invitatii ne-au facut confirmarile. Mai avem de facut asezarea la mese, dar in mare totul e pregatit.”, a mai spus sotia lui Nasty.