Brigitte Sfăt a răbufnit și a deconspirat-o pe presupusa amantă a lui Ilie Năstase! Mesaj dur

Brigitte Sfăt nu a mai rezistat și, într-un acces de furie, a ”denunțat-o” pe presupusa amantă a lui Ilie Năstase, informează cancan.ro. Tânăra care i-ar fi stricat căsnicia cu fostul tenismen are 24 de ani și este reporter la un post TV, notează sursa citată.

În plin divorț, Brigitte Sfăt a izbucnit, joi, la adresa unei presupuse amante a lui Ilie Năstase, care, în acte, este încă soțul ei. Sexy-bruneta a făcut public un mesaj acid în care a vizat-o pe tânăra care, potrivit mărturisirilor ei, s-ar iubi cu Ilie Năstase. În rândurile scrise, vedeta a dezvăluit și cu ce se ocupă tânăra.

“Astăzi mi-a luat adio de la Ilie, și tot astăzi, vreau să îi urez fericire alături de D.D, 24 de ani, reporter la @#%$%, alături de care își petrece cele mai minunate momente la Poiana Brașov, Iași, Roma, dar și în garsoniera acesteia de la 1 Mai”, a scris Brigitte Sfăt pe contul personal de Facebook.

Citește și: SCANDAL MONSTRU ÎNTRE AMALIA NĂSTASE ȘI BRIGITTE SFĂT: PROASTA ASTA A CREZUT CĂ ÎMI E FRICĂ DE EA

La scurt timp după ce a publicat postarea, Brigitte a decis să o șteargă, însă jurnaliștii de la cancan.ro au fost pe fază și au prezentat, în exclusivitate, captura postării. Tânăra despre care Brigitte susține că i-ar fi stricat căsnicia are forme apetisante, în fața cărora fostul tenismen ar fi cedat. Încă soția lui „Nasty” este foc și pară pe jurnalistă și nu este exclus ca, în perioada următoare, cele două femei să se întâlnească față în față.

Nu este prima reacție la adresa amantei

Brigitte Năstase i-a adresat și în urmă cu patru zile un alt mesaj dur amantei actualului său soţ, Ilie Năstase, cu care acesta s-ar iubi de trei luni. În postarea făcută publică Brigitte o îndeamnă pe amantă să îşi asume relaţia cu celebrul tenismen, considerând că  tânăra evită adevărul din cauză că e jurnalistă, informează Cancan.

 „Păpușă de 25 de ani, cu coșuri pe față, nu mai posta povești din 2017 ca să îți acoperi azi relația de trei luni cu soțul meu… Asumă-ți-o, te rog. Sau te încurcă în cariera de reporter novice???”, a scris Brigitte pe o imagine pe care a pus-o pe Insta Story.

Sursa foto: cancan.ro